Ajanta Pharma je specijalizovana farmaceutska kompanija koja se bavi proizvodnjom, razvojem i prodajom farmaceutskim proizvoda. Zapošljava više od 3.500 ljudi širom svijeta i njihovi proizvodi su dostupni u više od 30 zemalja.

Ajanta Pharma upravlja sa pet proizvodnih pogona koji stvaraju visoko kvalitetne ljekove. Posvećenja njezi pacijenata od 1973 godine Ajanta Pharma je potpuno integrisana farmaceutska kompanija sa sjedištem u Mumbaiu, Indiji.

Najveći fokus proizvodnje ljekova stavljen je na tržište Indije a pored Indije takodje veliki dio poslovanja je fokusiran na ostale zemlje svijeta. Medjunarodno tržište i snadbijevanje ljekova u više od 30 zemalja glavni su pokretač rasta u poslednih nekoliko godina.

Takodje, Ajanta Pharma učestvuje u velikom broju istraživačkih projekata za vodeće multinacionalne kompanije sa ciljem da proširi bazu znanja i stvori dodatni prihod poslovanju.

Zapoleni u Ajanta Pharmi imaju obavezu da ispune misiju farmaceutske kompanije “Upoznavanje globalnih zdravstvenih potreba sa inovacijama i novim tehnologijama”.

Na web stranici Ajanta Pharma možete vidjeti punu listu stručnjaka koji rade na globalnoj industriji proizvodnje ljekova sa liderom tima i direktorom proizvodnje - Dr. Anil Kumar. Takodje, možete pronaći i druge informacije o labaratorijama Ajanta Pharme.

Posjetite i uvjerite se u kvalitet i bezbjednost naših proizvoda na oficijalnoj stranici proizvodjača  www.ajantapharma.com