Sve naše proizvode na teritoriji Podgorice dostavljamo u roku od sat vremena od primanja porudžbine.

Sve naše proizvode na teritoriji Crne Gore dostavljamo kurirskom službom u roku od 24h od primanja porudžbine.


Anal Gel - Lubrix
Anal Gel - Lubrix - Kamagra Podgorica

Cijena: 15,00€

Cjenovnik:

1 kutija - 15,00€
5 kutija - 65,00€
10 kutija - 100,00€

Opis:

Anal gel je posebna tečnost koja je namijenjena isključivo analnoj penetraciji. Gel koji će Vam omogućiti da analna penetracija bude veoma jednostavnija, prijatnija, bez bolova i grčeva što je uobičajan slučaj. Analni gel u sebi sadrži blagu dozu anestetika, koji pomaže pri opuštanju analnih misica, kako bi sam čin analnog sexa bio znatno prijatniji i jednostavniji i samim tim omogućio Vam uživanje u analnim igrama.

Anal Gel sadrži vješto odabrane supstance biljnog porijekla, koje zahvaljujući svojim svojstvima ispoljavaju čak tri različita farmakološka dejstva. S obzirom da sadrži prirodni analgetik, ovaj preparat prvenstveno neutrališe bol koji se javlja pri analnom sexu. Primarno farmakološko dejstvo ovog preparata je da relaksira mišiće analnog otvora i na taj način povećava zadovoljstvo pri analnom seksu.

Anal Gel - Analni lubrikant vlaži i regeneriše analnu regiju što omogućava mnogo lakšu penetraciju.

Lubrix Anal Gel je najkvalitetniji i najbolji analni lubrikant na tržištu Evrope. Proizvod je dermatološki testiran i proizveden je od strane poznatog Francuskog Dr Jacques Waynberg.

Pakovanje je apotekarsko, lijepo, praktično i sigurno će ostaviti lijep utisak na vašeg partnera kada mu ga pokažete. Ovaj proizvod je idealan i kao poklon dragoj osobi.

Proizveden je u skladu sa zahtjevima standarda ISO 9001:2015. Potpuno prirodan, bez Parabena i PH neutralan.

Lubrikanti su postali svakodnevnica u sexualnom životu skoro svakog para. Izradjeni na 100% vodenoj bazi osiguravaju Vam bezbjedno korišćenje i sigurnu upotrebu. Lubrikante možete koristiti ukoliko partnerka ima problema sa suvoćom vagine ili za analnu penetraciju ukoliko je lubrikant namenjen za analni odnos. Lubrikante takodje možete koristiti i kada hoćete da poboljšate osjećaj, strast i perverziju izmedju Vas i Vašeg partnera. Možemo se pohvaliti ogromnim izborom raznih vrsta lubrikanata kao što su: vaginalni lubrikanti, analni lubrikanti i lubrikanti sa ukusima. Odaberite za sebe samo najbolje proizvode.

Način upotrebe
Anal Gel možete nanositi 2-3 puta 10 minuta prije analnog odnosa kao i tokom analnog odnosa.

Način čuvanja
Čuvati ga na suvom mjestu na temperaturi od +5 do +35 stepeni. Van domašaja djece.

Pakovanje
Analni gel je u pakovanju zapremine od 50ml i bice Vam sasvim zadovoljavajući za višenamjensku upotrebu i uživanje u analnim igrarijama.

Proizvodjač
Dr Jacques Waynberg, Francuska.

Uživajte u ovom proizvodu.