Sve naše proizvode na teritoriji Podgorice dostavljamo u roku od sat vremena od primanja porudžbine.

Sve naše proizvode na teritoriji Crne Gore dostavljamo kurirskom službom u roku od 24h od primanja porudžbine.


Cenforce D
Cenforce D - Kamagra Podgorica

Cijena: 20,00€

Cjenovnik:

1 kutija - 20,00€
5 kutija - 80,00€
10 kutija - 140,00€

Opis:

Cenforce je proizvod renomiranog svjetskog proizvođača "Centurion Labaratories" koji dolazi iz Indije. Cenforce D, Cenforce 150 i Cenforce 200mg  je nešto što možete naći u našoj ponudi.

Cenforce D je prirodan preparat je potenciju muškarca između 18 i 64 god života, bez aritmije i neželjenih efekata. Pruža efekat do 12 sati.

Jedna tableta sadrži 100 mg Sildenafila i 60 mg Dapoxetina, namijenjenog da odloži ejakuaciju (svršavanje) i da odnos traje duže.

Sildenafil se koristi za liječenje erektilne disfunkcije (impotencije) kod muškarca. Sildenafil liječi erektilnu disfunkciju povećavajući protok krvi u penis tokom seksualne stimulacije.

Dapoxetin pripada skupu ljekova koji su izuzetno efektivni kada je u pitanju lijčenje prerane ejakuacije (svršavanja) kod muškarca u doba izmedju 18 i 64 godine.

Cenforce D se uzima oralnim putem i brzo djeluje, jednu tabletu uzeti pola sata prije odnosa. Maksimalna doza jedne tablete se može uzeti u roku od 24 sata, nova doza se može uzeti samo ako je proslo 24 sata od uzimanja prethodne doze.

NEŽELJENI EFEKTI I PODNOŠLJIVOST LIJEKA
Podnošljivost lijeka je dobra, prilikom veće doze moguća je privremena glavobolja, crvenilo, zamućen vid ili zapušen nos. Zato ne treba pretjerivati sa upotrebom već konzumirati onoliko koliko je preporučeno.

PAKOVANJE
Jedna kutija sadrži 10 tableta.

Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju.

PROIZVOĐAČ
Centurion labaratories Pvt. Ltd., G-6, B. I. D. C. Industrial Estate, Gorwa, Vadiwadi, Vadodora-390016, Gurajat, India.