Sve naše proizvode na teritoriji Podgorice dostavljamo u roku od sat vremena od primanja porudžbine.

Sve naše proizvode na teritoriji Crne Gore dostavljamo kurirskom službom u roku od 24h od primanja porudžbine.


Lubriglade Anal
Lubriglade Anal - Kamagra Podgorica

Cijena: 10,00€

Cjenovnik:

1 kutija - 10,00€
5 kutija - 45,00€
10 kutija - 80,00€

Opis:

Lubriglade Anal je potpuno prirodan gel za analni odnos i intimnu masažu. Na vodenoj je bazi, bez mirisa, bez vještačkih boja, bez Parabena, PH neutralan i bezbedan u dodiru sa kožom i sluzokožom. Daje nevjerovatno dugo dejstvo vlažnosti i opušta sve analne mišiće. Proizveden je u skladu sa zahtjevima standarda ISO 9001:2015.

Vodeni Analni lubrikant proizveden je po Švajcarskoj recepturi od potpuno prirodnih sastojaka i daje svilenkasti osećaj i olakšava analnu penetraciju.

Lubriglade Analni lubrikant je potpuno neutralan u odnosu na proizvode i masažere izradjene od metala, drveta, plastike, lateksa, gume, silikona ili stakla.

Lubriglade Analni lubrikant nije kontraceptivno sredstvo i ne štiti protiv infekcija. Ne stavljati ga u oci i ne gutati ga.

Lubrikanti su postali svakodnevnica u sexualnom životu skoro svakog para. Izradjeni na 100% vodenoj bazi osiguravaju Vam bezbjedno korišćenje i sigurnu upotrebu. Lubrikante možete koristiti ukoliko partnerka ima problema sa suvoćom vagine ili za analnu penetraciju ukoliko je lubrikant namenjen za analni odnos. Lubrikante takodje možete koristiti i kada hoceće da poboljšate osjećaj, strast i perverziju izmedju Vas i Vašeg partnera. Možemo se pohvaliti ogromnim izborom raznih vrsta lubrikanata kao što su: vaginalni lubrikanti, analni lubrikanti i lubrikanti sa ukusima. Odaberite za sebe samo najbolje proizvode.

Sastav
Aqua, Glycerin, Aloe Batbadensis Leaf Juice, Xanthan Gum, Hidroxyethyl cellulose, Allantoin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Način čuvanja
Čuvati ga na suvom mjestu na temperaturi od +5 do +35. Van domašaja djece.

Pakovanje
Lubriglade Analni lubrikant je dostupan u pakovanju od 100ml. Pakovanje možete iskorištiti izmedju 10 i 20 upotreba.

Uživajte u ovom proizvodu.