Sve naše proizvode na teritoriji Podgorice dostavljamo u roku od sat vremena od primanja porudžbine.

Sve naše proizvode na teritoriji Crne Gore dostavljamo kurirskom službom u roku od 24h od primanja porudžbine.


Lubrix Lubrikant 100ml
Lubrix Lubrikant 100ml - Kamagra Podgorica

Cijena: 15,00€

Cjenovnik:

1 kutija - 15,00€
5 kutija - 65,00€
10 kutija - 100,00€

Opis:

Lubrix je lubrikant u gelu (ovlaživač) koji je nemasan, dizajniran za široku i komfornu primjenu. Pruža izuzetno dugotrajnu i prijatnu vlažnost i moguće ga je koristiti u kombinaciji sa kondomima. Ne ostavlja fleke, potpuno je siguran za upotrebu i pruža nevjerovatno dug i komforan odnos.

Lubrix lubrikant je najkvalitetniji i najbolji vaginalni lubrikant na tržištu Evrope. Proizvod je dermatološki testiran i proizveden je od strane poznatog Francuskog Dr Jacques Waynberg.

Pakovanje je apotekarsko, lijepo, praktično i sigurno će ostaviti lijep utisak na vašeg partnera kada mu ga pokažete. Ovaj proizvod je idealan i kao poklon dragoj osobi.

Proizveden je u skladu sa zahtjevima standarda ISO 9001:2015. Potpuno prirodan, bez Parabena i PH neutralan.

Lubrikanti su postali svakodnevnica u sexualnom životu skoro svakog para. Izradjeni na 100% vodenoj bazi osiguravaju Vam bezbjedno korišćenje i sigurnu upotrebu. Lubrikante možete koristiti ukoliko partnerka ima problema sa suvoćom vagine ili za analnu penetraciju ukoliko je lubrikant namenjen za analni odnos. Lubrikante takodje možete koristiti i kada hoceće da poboljšate osjećaj, strast i perverziju izmedju Vas i Vašeg partnera. Možemo se pohvaliti ogromnim izborom raznih vrsta lubrikanata kao što su: vaginalni lubrikanti, analni lubrikanti i lubrikanti sa ukusima. Odaberite za sebe samo najbolje proizvode.

Način čuvanja
Čuvati ga na suvom mjestu na temperaturi od +5 do +35. Van domašaja djece.

Pakovanje
Jedna bočica sadrži 100ml lubrikanta na vodenoj bazi.

Proizvodjač
Dr Jacques Waynberg, Francuska.

Uživajte u ovom proizvodu.