Sve naše proizvode na teritoriji Podgorice dostavljamo u roku od sat vremena od primanja porudžbine.

Sve naše proizvode na teritoriji Crne Gore dostavljamo kurirskom službom u roku od 24h od primanja porudžbine.


P-Force Fort 150mg
P-Force Fort 150mg - Kamagra Podgorica

Cijena: 15,00€

Cjenovnik:

1 kutija - 15,00€
5 kutija - 65,00€
10 kutija - 100,00€

Opis:

P-Force Fort je prirodan preparat za potenciju muškarca u doba izmedju 18 i 64 god života, bez aritmija i neželjenih efekata. Pruža efekat do 12 sati.

Dolazi iz fabrike "Sunrice Remedies" čije je sjedište u Indiji, fabrika veoma poznata po kvalitetu i sigurnim proizvodima garantuje vam sigurno konzumiranje ovog lijeka.

Jedna tableta sadrži visoku dozu od 150 mg  Sildenafila u obliku citrata.

Sildenafil se koristi za liječenje erektilne disfunkcije (impotencije) kod muškaraca. Sildenafil liječi erektilnu disfunkciju povećavajući protok krvi u penis tokom seksualne stimulacije.

P-Force Fort se uzima oralnim putem i brzo djeluje. Jednu ili pola tablete uzeti pola sata prije odnosa. Maksimalna doza jedne tablete se može uzeti u roku od 24 sata, nova doza se može uzeti samo ako je prošlo 24 sata od uzimanja prethodne doze.

Neželjeni efekti i podnošljivost lijeka: Podnošljivost lijeka je dobra, prilikom veće doze moguća je privremena glavobolja, crvenilo, zamućen vid ili zapušen nos. Zato ne treba pretjerivati sa upotrebom već konzumirati onoliko koliko je preporučeno.

PAKOVANJE
Jedna kutija sadrži 10 tableta.

Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju.

PROIZVOĐAČ
Sunrice Remedies Pvt. Ltd. Santej, Ta.Kalol, Dist. Gandhinagar, Gujarat 382721, India.