Sve naše proizvode na teritoriji Podgorice dostavljamo u roku od sat vremena od primanja porudžbine.

Sve naše proizvode na teritoriji Crne Gore dostavljamo kurirskom službom u roku od 24h od primanja porudžbine.


Španska Mušica
Španska Mušica - Kamagra Podgorica

Cijena: 20,00€

Cjenovnik:

1 kutija - 20,00€
5 kutija - 80,00€
10 kutija - 140,00€

Opis:

Španska Mušica - kapi za stimulaciju žena. Potpuno prirodan afrodizijak i je jedinstvena proridna formula na našem tržištu.

Kako djeluju kapi za stimulaciju žena i šta dobijate korišćenjem ovog proizvoda?

Predjimo odmah na stvar. Nemate želju za sexom ili rijetko doživite vrhunac? U tom slučaju naše kapi za stimulaciju su ono što vam je prijeko potrebno. Spanska Mušica nema miris, ukus i boju i zbog toga se lako mogu kombinovati sa bilo kojim pićem. Sigurni smo da ćete nakon primjene oboje biti zadovoljni!

Drage dame, postajete spremne za odnos u roku od sat vremena. Za to vrijeme naše kapi za stimulaciju žena povećavaju ženaku osjetljivost prirodnim putem. Nikada više nećete morati odglumite vrhunac. Konačno ćete moći da uživate i osjetite sve čari pravog odnosa, odjetićete nevjerovatno zadovoljstvo u osjetljivim djelovima vašeg tijela i povećat će se prirodna lubrikacija.

Korišćenjem preparata Španska Mušica povećava se protok krvi  u mjestima gdje se odigrava akcija, a samim time se i pojačavaju osjećaji. Sve navedeno možete dobiti ili bolje da kažemo osjetiti, bez odlaska kod ljekara i propisivanja sintetičkih ljekova. Korišćenjem našeg potpuno prirodnog i odobrenog preparata Španska Mušica, užitak je zagarantovan a vaše zdravlje je bezbijedno.

Da li vam je potrebna Španska Mušica?

Znaci koji ukazuju na to da imate nisku želju za odnosom i kako sve to može da utiče na vaše zdravlje:

-Odsustvo ili smanjen libido kod žena često veoma negativno utiče na kvalitet veze sa partnerom i samim time dolazi do povećanja stresa.

-Imate problem sa distizanjem vrhunca i nezadovoljni ste sa vašim ljubavnim životom. Dokazano je da 60% žena nikada nije doživjelo vrhunac.

-Uzrok može biti mala prokrvljenost na mjestima gdje je ona potrebna tokom odnosa a samim tim dolazi i do neosjetljivosti na partnerovu stimulaciju.

-Smanjena vlažnost koja otežava odnos i smanjuje želju za kilo kakvom akcijom.

Španska Mušica je potuno prirodan preparat bez ikakvih nuspojava, mogu ga koristiti ženske osobe od 18 godina pa na dalje.

PAKOVANJE
Španska Mušica dodje u pakovanju od 20ml. 20 kapi sipajte u bilo koje alkoholno ili bezalkoholno piće sat vremena prije odnosa.

PROIZVOĐAČ
PP Product International, Beograd, Srbija