Sve naše proizvode na teritoriji Podgorice dostavljamo u roku od sat vremena od primanja porudžbine.

Sve naše proizvode na teritoriji Crne Gore dostavljamo kurirskom službom u roku od 24h od primanja porudžbine.


Titan Gel
Titan Gel - Kamagra Podgorica

1 kutija - 25€
5 kutija - 100€
10 kutija - 180€

Titan Gel je krema na prirodnoj bazi za povećanje i bolju potenciju. Gel koji se lako koristi odlična je alternativa za tablete, kapsule i produživače. Bezbjedno jaka formula gela osigurava sjajne rezultate kroz lokalan uticaj i prirodne sastojke.

Titan Gel ima toliko prednosti u odnosu na druge proizvode i to većim dijelom jer se njegovi sastojci dobijaju iz 100% prirodnih izvora.
Titan Gel omogućava snažnu erekciju, povećava užitak, povećava obim vašeg penisa, povećava seksualni nagon i sprečava privremenu ejakuaciju. Velika prednost je ta sto se sa Titan Gelom ne jača samo libido, već produžava penis za nekoliko centimetara.
Ovo sredstvo za muškarce cilja na dodavanje nekoliko dodatnih centimetara na dužinu i povećanja debljine penisa. Ovo je moguće zbog biljnih pektina i drugih biljnih ekstrakata koje sadrži Titan Gel. Snažna formula utiče na povećanje penisa, izaziva snažnu i dugotrajnu erekciju.

Titan Gel možete koristiti na razne načine:
- Jednom pola sata prije odnosa,
- Neposredno posle odnosa,
- Ne obavezno na odnos možete ga koristiti svakog dana.

Nanošenje i rezultati Titan Gela:

- Za najbolje rezultate najbolje ga je koristiti svaki drugi dan, kako bi gel imao vremena da upije u polni organ i postigne svoje potpuno dejstvo.
- Kako bi ravnomjerno nanijeli Titan Gel penis treba da držite kažiprstom i palcem na korijenu i povlačite prema glaviću penisa nekoliko puta.
- Najbolje rezultate možete postići posle 4 nedelje redovne upotrebe.
- Rezultati nanošenja Titan Gela će biti vidljivi brzo. Promjene su očigledne kada je u pitanju dužina i debljina penisa.
- Za kratko vrijeme moguće je povećanje i do nekoliko centimetara.
- Redovna upotreba ove kreme poboljšava erekciju tokom seksualnog odnosa, povećava osjećaj i pomaže da izvučete ono najbolje od najboljeg seksa.

NAČIN ČUVANJA
Titan Gel čuvati na temperaturi do 25 stepeni, van domašaja djece.

PAKOVANJE
U pakovanju Titan Gela dodje tuba od 50ml.

Rok upotrebe označen na originalnom pakovanju.