Sve naše proizvode na teritoriji Podgorice dostavljamo u roku od sat vremena od primanja porudžbine.

Sve naše proizvode na teritoriji Crne Gore dostavljamo kurirskom službom u roku od 24h od primanja porudžbine.


Titan Gel Gold
Titan Gel Gold - Kamagra Podgorica

Cijena: 30,00€

Cjenovnik:

1 kutija - 30,00€
5 kutija - 125,00€
10 kutija - 200,00€

Opis:

Titan Gel Gold je pojačan Titan za brže povećanje i bolju potenciju. Gel koji se lako koristi odlična je alternativa za tablete, kapsule i produživače. Bezbjedno jaka formula gela osigurava sjajne rezultate kroz lokalan uticaj i prirodne sastojke. 

Titan gel Gold ima toliko prednosti u odnosu na druge proizvode i to većim dijelom jer se njegovi sastojci dobijaju iz 100% pririrodnih izvora.
Titan Gel Gold omogućava snažnu erekciju, povećava užitak, povećava obim vašeg penisa, povećava seksualni nagon i sprečava privremenu ejakuaciju. Velika prednost je ta, sto se sa Titan Gel Gold ne jača samo libido, već se produžava i penis za nekoliko centimetara.
Ovo sredstvo za muškarce cilja na dodavanje nekoliko dodatnih centimetara na dužinu i povećanje debljine penisa. Ovo je moguće zbog biljnih pektina i drugih biljnih ekstrakata koje sadrzi Titan Gel Gold. Snažna formula utiče na povećanje penisa, izaziva snažnu i dugotrajnu erekciju.

Titan Gel Gold možete koristiti na razne načine:
- Jednom pola sata prije odnosa,
- Neposredno posle odnosa,
- Ne obavezno na odnos možete ga koristiti svakog dana.

Nanošenje i rezultati:

- Za najbolje rezultate najbolje ga je koristiti svaki drugi dan, kako bi gel imao vremena da upije u polni organ i postigne svoje potpuno dejstvo.
- Kako bi ravnomjerno nanijeli Titan gel Gold penis trebate da držite kažiprstom i palcem na korijenu i povlačite prema glaviću penisa nekoliko puta.
- Najbolje rezultate možete postići posle 4 nedelje redovne upotrebe.
- Rezultati korišćenja Titan Gela Gold će biti vidljivi brzo. Promjene su očigledne kad je u pitanju dužina i debljina penisa.
- Za kratko vrijeme moguće je povećanje i do nekoliko centimetara.
- Redovna upotreba ove kreme poboljšava erekciju tokom seksualnog odnosa, povećava osjećaj i pomaže da izvučete ono najbolje od najboljeg seksa.

NAČIN ČUVANJA
Titan Gel Gold čuvati na temperaturi do 25 stepeni, van domasaja djece.

PAKOVANJE
U pakovanje Titan Gela Gold dodje tuba od 50 ml.

Rok upotrebe označen na originalnom pakovanju.